grb-srbije

Sudijski livestream sa Evropskog prvenstva

uosstvbigZa vreme Evropskog prvenstva u odbojci za seniorke 2011 UOSS je ponovo izvelo poduhvat jedinstven u svetu odbojke! Uz odobrenje CEV-a i veliku pomoć Odbojkaškog saveza Srbije, iz beogradskog Pionira 01. i 02. oktobra, za vreme polufinalnih i finalnih utakmica, emitovan je livestream "iz sudijskog ugla". Četiri kamere su snimale ova četiri meča na malo drugačiji način, jer je akcenat bio prvenstveno na sudijama.

Od ta četiri meča, tri su dobila pobednika u odlučujućem (petom) setu, pa se može reći da nas je, po pitanju obima materijala, sreća poslužila. Takođe, emitovani su i intervjui sa sudijama i funkcionerima koji su uzeli učešće na ovom prvenstvu Evrope, i naravno, teme su bile sudijske.

Nažalost, zbog televizijskih prava, UOSS nije bilo u mogućnosti da ovaj sudijski livestream emituje javno. Snimak iz Pionira su, dok traje EP, uživo mogli da prate samo članovi FIVB, CEV i međunarodne sudije sa posebnom pozivnicom. Sada su ti snimci dostupni svima, a možete ih pogledati ovde.