grb-srbije

Lako pronaći teren

mapa-gpsOsnovne sudijske organizacije (OSO) su bile vredne u proteklih par nedelja. Cilj je bio pomoć kolegama sa Superlige, Prve i Druge lige koje su krenule na "daleki" put. Tako su u S1 sistem uneti svi tereni (hale i sale) na kojima se igraju odbojkaške utakmice ovih liga.

OSO su takođe najpreciznije moguće unele i tačne lokacije terena, što znači da više nema zapitkivanja prolaznika na ulici kako bi se pronašao teren. Koordinate terena možete koristiti na svom pametnom uređaju ili ih prebaciti u svoj GPS navigacioni sistem i tako direktno stići od svoje kuće do hale.

Neke OSO se nisu zaustavile samo na tri najviša ranga takmičenja, već su unele, kao što je i preporučeno, sve terene na kojima se igra odbojka (na svim rangovima takmičenja). Svaka OSO je unosila terene na teritoriji koju ona pokriva i do trenutka pisanja ove vesti je uneto ukupno 228 terena.

Pomoć je uvek dobrodošla. Ako primetite da neki teren nedostaje ili je pogrešno markiran, obratite se odgovarajućoj OSO i tako pomozite kolegama da lakše pronađu teren koji je u vašoj blizini, tj. čiju lokaciju pouzdano i precizno znate. Pomoć je naročito potrebna kada su pitanju tereni na kojima se ne igraju najviša tri ranga takmičenja, već samo utakmice regionalnih i liga mlađih kategorija.

Unete hale možete pogledati preko linka u glavnom meniju, Delegiranja > Tereni, ili koristeći pretragu (pretraga trenutno radi samo ukoliko naziv hale unesete ćiriličnim pismom).