grb-srbije

S1 administratori u akciji

U narednim danima S1 administratori će sređivati podatke koji se već nalaze u sistemu. Ovo je potrebno kako bi podaci zadovoljili ograničenja koja nisu postojala prilikom unosa u staru bazu članova UOSS. Rok za završetak ovog posla je 07.03.2011. godine (ponedeljak).

Nakon toga, svi članovi koji imaju svoj S1 obrazac u S1 sistemu će automatski dobiti pristup sajtu UOSS (bez obzira da li su ranije bili registrovani). Nalozi za pristup sajtu UOSS koji neki članovi već imaju će od tada postati nevažeći, a svaki član će na svoju ličnu adresu elektronske pošte dobiti registracioni e-mail sa podacima za pristup sajtu. To je i razlog zašto trenutno registrovani članovi sada u S1 meniju vide poruku "Vaš nalog nije povezan". Obavezno ažurirajte svoje podatke kada budete dobili pristup.

Kada S1 administratori srede već postojeće podatke, počeće sa dodavanjem članova koji još uvek nisu registrovani u sistemu. Rok za obavljanje ovog posla je 21.03.2011. godine (ponedeljak). Podsećamo da su potpuno ažurirani podaci za svakog člana UOSS preduslov da OSO može da pošalje svoje kandidate na polaganje za više sudijske rangove.