grb-srbije

Nova odbojkaška mreža: za 300/500/1000 dinara pretplate 1.000 minuta razgovora mesečno

Odbojkaški savez Srbije i njegov generalni sponzor, kompanija VIP Mobile, omogućili su svim pripadnicima odbojkaške porodice u Srbiji komunkaciju mobilnim telefonima u okviru VIP mreže pod posebnim povoljnostima. »Odbojkaška VIP mreža« nudi nekoliko varijanti korisničkih paketa, čije su osnovne karakteristike:

· besplatno telefoniranje između svih članova »Odbojkaške VIP mreže«

· povoljnije tarife za razgovore sa korisnicima drugih mobilnih mreža u Srbiji i inostranstvu.

Udruženje odbojkaških sudija Srbije svim zainteresovanim sudijama i kontrolorima-delegatima omogućava da se opredele da li su zainteresovani za paket Prepaid VPN. Za korisnike koji se za taj paket opredele i prijave preko UOSS dostavljanjem na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. popunjenog obrasca, definisana su sledeća prava i obaveze:

 

1. Mesečna pretplata po jednoj SIM kartici sa prefiksom 060 u iznosima 300, 500 i 1.000 dinara bez PDV-a.

2. Pozivi unutar »Odbojkaške VIP mreže« (OSS, klubovi, regionalni savezi, sudijska, trenerska organizacija...) su besplatni do količine 1.000 minuta mesečno.

3. Cena poziva prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji: uspostava poziva 2,8 dinara + 5,9 dinara/minut + PDV

4. Cena za jedan SMS u nacionalnoj mreži: 2,2 dinara + PDV

5. Cena za jedan SMS ka međunarodnim mrežama: 10 din + PDV

6. Cena za jedan MMS u nacionalnoj mreži: 10 din + PDV

7. GPRS: prenos 1kB: 0,04 din + pdv

8. Plaćanje mesečne obaveze (300, 500, odnosno 1.000 dinara iz tačke 1): na račun UOSS do određenog datuma za prethodni mesec (biće određen naknadno).

9. Rok važenja obaveze redovnog korišćenja SIM kartice po osnovu paketa Prepaid VPN i plaćanja mesečne obaveze prema UOSS: 24 meseca (na taj period će UOSS potpisati ugovor sa VIP Mobile).

10. U zavisnosti od broja prijavljenih korisnika paketa Prepaid VPN i od izabranog iznosa, svaki korisnik dobija mobilni aparat po ceni od jedan dinar. Da bi se ovo pravo ostvarilo potreban je minimum od ukupno 50 prijavljenih sudija i kontrolora-delegata, a u zavisnosti od izabranog prepaid-iznosa dobićete sledeće mobilne aparate: za iznos 300 din model VF 236, za 500 din. NOKIA 2330, za 1.000 din. NOKIA 2700.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete korisnik »Odbojkaške VIP mreže« preko Udruženja odbojkaških sudija Srbije pod gore navedenim uslovima, molimo Vas da popunite obrazac i dostavite ga (po mogućnosti sa skeniranim potpisom):

· sa svoje adrese elektronskom poštom, najkasnije do četvrtka, 1. aprila 2010, na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.,

Ukoliko se prijavi dovoljan broj zainteresovanih (minimum 50), potpisane obrasce ćete u naknadno određenom roku dostaviti i poštom na adresu Udruženja odbojkaških sudija Srbije.