grb-srbije

Početak popunjavanja novog sistema delegiranja na sajtu UOSS

racunarKao što je ranije najavljeno, u toku je izrada sistema za evidentiranje delegiranja članova UOSS. Urađen je generalni nacrt sistema i realizacija je u toku. U početnom rešenju, koje će biti proširivano, je moguće evidentirati utakmice i delegiranja domaćih klupskih takmičenja. Popunjavanje osnovnih podataka sistema će se obavljati u fazama, kako bi OSO imale vremena da se adaptiraju.

Prva faza podrazumeva unos opština koje pokriva svaka OSO. Ovi podaci su bitni jer će svaka OSO kasnije biti u mogućnosti da unosi delegiranja samo za opštine u kojima je nadležna (što je i inače situacija u praksi).

Kratko uputstvo za unos opština koje pokriva svaka OSO i potrebne linkove možete pogledati ovde. Molimo vas da prilikom unosa proučite mapu opština (koju možete naći i u uputstvu) i unosite isključivo opštine. U kasnijim fazama će se unositi nazivi naseljenih mesta (naselja). Opštine unesite do ponedeljka, 23.09.2013.

Odgovarajuća prava pristupa za unos opština su dodeljena svim osobama koje su do sada postavljale delegiranja na sajtu UOSS.