grb-srbije

5 godina rada sajta UOSS

birthday cake 5 candlesTačno pre pet godina počeo je sa radom sajt Udruženja odbojkaških sudija Srbije (UOSS). Sajt je napravljen sa namerom da se olakša rad i bolje informišu svi oni koju obavljaju sudijske i kontrolorsko-delegatske poslove. U međuvremenu, sajt je menjao izgled, proširivao svoju namenu, te prerastao u servis koji svakodnevno koriste mnogi njegovi članovi kao i ostali korisnici globalne mreže koji na njemu mogu pronaći najrazličitije informacije iz odbojkaškog sveta.

Istakli bismo da je formirana jedinstvena baza podataka sa svim sudijama i kontrolorima-delegatima koji obavljaju svoje dužnosti na odbojkaškim utakmicama u Republici Srbiji (S1 sistem). Zahvaljujući njoj smanjena je "papirologija" i olakšano je komuniciranje između članova UOSS. Tako se sada promena ličnih i sudijskih podataka, izjašnjavanja za novu sezonu kao i prijava za polaganje za nove sudijske rangove i sl. obavljaju "on-line". Privodi se kraju priprema sistema za evidentiranje utakmica, delegiranja sudija i KD, izveštaja i ocenjivanja, čije će popunjavanje početi u narednim nedeljama.

Osim toga, na sajtu se mogu pronaći i dokumenti vezani za rad UOSS i osnovnih sudijskih organizacija, Pravila igre, izveštaji sa međunarodnih turnira, snimci i fotografije sa pojedinih utakmica i turnira, video izdanje "našeg kejsbuka" i još mnogo toga.

Danas možemo s ponosom da kažemo da imamo moderan sajt koji se dnevno ažurira i koji iz dana u dan postaje sve bogatiji sadržajem i servisima koje nudi svojim članovima.

Ponovili bismo ono što je prof. dr Vladimir Ćuk napisao pre pet godina u prvoj vesti prilikom zvaničnog početka rada sajta UOSS, a to je da će svaki vaš komentar, primedba, predlog, biti shvaćen dobronamerno te da će doprineti poboljšanju komunikacije unutar i sa UOSS, čiji je krajnji cilj dalje unapređenje rada UOSS. Stoga vas i ohrabrujemo da sve takve predloge šaljete na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..